Elixira Blog

Velkommen til Elixira’s vidensdelingsside. Hos Elixira tror vi på konceptet at viden er gratis. Plantebaseret livsstil er ikke kun for kaniner. Der er en hel videnskab der er foretaget af læger og professorer, der viser at plantebaseret livsstil er vejen frem. Sundhed er OGSÅ hvad du spiser. Men sundhed er også mere end hvad du spiser.

Hvorfor vælge vegansk hudpleje eller vegansk livsstil generelt i bestræbelsen på et sundt liv?

Det er der gode forklaringer på. Følg med på vores sundhedsblog her!

Copenhagen Wonder har mange funktioner. Udover at den kan bruges som ansigts creme, kropscreme, mod psoreasis, kløen, på sår, ar og som hårgel, så kan den bruges som tattoo creme / tatoveringscreme.Elixira
Hvordan kan man undgå legetøj, der indeholder skadelig kemi? Læs mere på Elixiras sundhedsblog.
Propylene glycol er et tilsætningsstof du helst bør undgå i din hudpleje. Læs mere her!
Dr. T. Colin Campbell og The China Study. Har kost med sundhed og sygdom at gøre? Er animalsk protein kræftfremkaldende? Læs med her og find ud af mere om The China Study
Test af kosmetik på dyr har været ulovligt hos EU siden 2009. Dog så finder firmaer alternative løsninger til at teste deres produkter udenfor grænserne for EU. Sudhed er mere end hvad du spiser!
Hvilke tiltag har madindustrien gjort for at imødekomme danskerne stigende bevidsthed om sundhed og dyrevelfærd? Og hvorfor vælger flere at blive vegetarer og veganere? Læs mere her!