Elixira hudpleje & kropspleje

Hos Elixira arbejder vi ud fra sundhedsfremmende og bæredygtige værdier. Vi vil bidrage til en grønnere verden med mindre forurening og overforbrug. Derfor er Elixiras hudpleje både sund og skånsom for dig og miljøet.

Med baggrund indenfor biokemi og helse, sørger vi for, at vores produkter er fri for skadelige tilsætningsstoffer, og at de er baseret på 100% naturlige ingredienser. Vi ved, at planter indeholder de gode egenskaber, som kroppen har brug for, og det ikke er nødvendigt hverken at benytte animalske ingredienser, skadelig kemi eller teste på dyr, for at fremstille lækker hudpleje. Derfor er vores produkter udelukkende plantebaserede (veganske), og indeholder kun ingredienser, der fremmer din sundhed.

Vores produkter er multi-purpose produkter. Med det mener vi, at de kan erstatte flere hudplejeprodukter, så du slipper for at købe en masse forskellige produkter og miljøet skånes.

Du kan læse mere om, hvordan de forskellige produkter bruges under hvert produkt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Produkterne er fantastiske og kan varmt anbefales.
Jeg er især glad for Hair&Skin Serum, der fjerner alle urenheder, bakterier og healer sår enormt hurtigt. Det er en lifesaver….. Man får altid en øjeblikkelig respons, hurtig levering og professionel rådgivning.
Erik T.
Jeg fik min bestilling lynhurtigt, og oveni en meget generøs gave. Tak for det!
Copenhagen wonder føles fantastisk på huden,
så jeg glæder mig meget til at bruge den og olien dagligt.
Ida S
Jeg har endelig fået hair&skin olien hjem på hylden, og glæder mig til igen at få min hud ren for irritation og små urenheder. Jeg har aldrig før prøvet en olie der har virket så godt! Og hurtigt.
Jeg kan varmt anbefale olien. Jeg bruger den selv til alt fra små sår og rifter på min datters skovbørnehave kinder, ben og arme, til mine egne urenheder og neglebånd. Dejlig nem at anvende.
Pil H

Under en udrensningskur fik jeg pludselig en voldsom kløe på ørerne der hurtigt udviklede sig til eksem.
Jeg var ved at blive vanvittig! Vågnede om natten og kløede og de var hævet og ømme.
Jeg blev så anbefalet Elixira Hair and Skin serum og efter få dages brug så forsvandt det fuldstændig.
Tak for et 100% vegansk og cruelty free produkt der virker

Silja P

Great products, good quality and cheap!!!
The oil is great and the cream for the hands is really good also,
with that lanvander smell and the coconut oil aroma my hands are not dry anymore and always fresh and smelling so good!!!

Roberto A

Copenhagen wonder er min favorit creme! Har prøver mange forkellige cremer fra forskellige mærker gennem årene, men siden jeg har opdaget Copenhagen wonder har jeg ikke brugt andet. Den fugter uden at fedte, derfor også god under make up, og så reparere den huden så den efter et stykke tids brug fremstår ensartet og flot! Elsker den, tusind tak for et fantastisk produkt

Josephine S
Absolut SKØNT produkt, dufter himmelsk
og er SÅ rart og let at bruge på huden!
Jeg har prøvet mange olier og cremer,
og Elixira er nu altså min favorit!
Danijela O

Jeg har nu brugt Elixira olien i snart 2 år & jeg
har ingen planer om, at gå tilbage til supermarkedernes cremer.
Elixira har hjulpet på mine urenheder og holder dem væk.
Aldrig før har min hud været så blød.

Nina T

Min søn benytter Hair&Skin serum mod teenage-hud & der fungerer den fantastisk. Vi har fundet et produkt, der både kan rense & fugte huden, men tilmed også healer små sår hurtigt og pænt. Jeg bruger den selv mod tør hud i ansigt & på albuer. Jeg har foræret en til min mor, der benytter sig af støttestrømper, hvilket giver ekstrem tør hud & dermed kløe & irritation på benene & her har olien været meget effektiv.

Ulla H

Min venindes hund, Anton havde et åbent sår på poten.
Han kunne ikke lide lugten af tea tree olie,
så endelig fandt hun et produkt,han ikke slikkede af
og såret helede hurtigere.

Linette V