Naturlig og bæredygtig krop- og ansigtspleje

Elixira har siden 2014 specialiseret sig i at udvikle og producere krops-og ansigtspleje til dig med allergener, hudproblemer og ømme muskler. Med baggrund indenfor biokemi og helse, er vi hos Elixira specialister i at producere naturlig og vegansk hudpleje uden skadelige tilsætningsstoffer. Vi benytter os af de fineste, økologiske og veganske råvarer, til at producere sundhedsfremmende og rene produkter, der passer til netop dine behov.

Vision og mission

Vi mener ikke, det hverken er nødvendigt at gå på kompromis med miljø, dyrevelfærd eller din sundhed. Planternes rige indeholder mange effektive virkestoffer, som kroppen og huden kan få gavn af. Vores produkter er altså skånsomme for hele familien, miljøet og dyrene, da de produceres så bæredygtigt som muligt, uden skadelige tilsætningsstoffer og uden at dyr kommer til at lide.

Udover vores egenproducerede produkter, sælger vi også produkter af f.eks. tyske producenter, og Urtegaarden og Natur Poteket. Vi tilstræber selvfølgelig at disse produkter opretholder vores standarder.

For mere information vedrørende produkter og salg, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores facebookside eller instagram.

Elixiras hovedperson

Jeg hedder Anders Blomsen, og er bioanalytiker. Jeg er vokset op med en far, der er farmaceut, hvorfor jeg har været vant til den medicinske tilgang fra barnsben.

I 2013 skrev jeg en bachelor om Vitamin-D, hvor jeg, som den første i verden, opfandt en metode til at måle vitamin-D korrekt i kroppen. Bacheloropgaven kan findes på UCVIDEN. Jeg blev herefter tildelt et stipendium på et symbolsk beløb og muligheden for at skrive en videnskablig artikel om opfindelsen. Artiklen kan læses i DBIO-bladet fra november 2013.

På en senere rejse til Asien møder jeg mange spændende mennesker, der åbner mine øjne for naturmedicin. En kinesisk healer fjerner, vha. urter og gammel kineisk massage, min sammenbos voldsomme rygsmerter, og en philipinsk healer fjerner min x-kærestes tarmproblemer øremassage. Det mest bemærkelsesværdige der sker på rejsen, er dog at jeg falder på scooter på paradisøen Bali. Resultatet for styrtet bliver dybe sår på hele min højre side fra skulder til fod. En ældre dame smørrer mine sår med essentielle olier (tetræ og eukalyptus).

Efter 4-5 dage er jeg tilbage i Danmark og arbejder fuldtid i min drømmeafdeling, Hjerneforskningsafdelingen, på Bispebjerg Hospital. Jeg kunne dog ikke slippe tanken om, hvordan nogle få urter kunne heale mine sår hurtigere end noget andet medicin, jeg har prøvet.

Efter rejsen til Asien begyndte mine tanker om Elixira at spirre, og i dag er det en realitet. Vi tilbyder populær og plantebaseret kropspleje, som er helt fri for kemikalier og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Disse sælges på vores webshop, samt hos flere forhandlere i Danmark. På grund af den stigende efterspørgsel udvider Elixira, og flytter til en større lokation på Frederiksberg i 2018.

Hvis du har feedback eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.