Vegansk hudpleje med god grund – Hvorfor vælge veganske hudplejeprodukter?

Vegansk hudpleje og muskelpleje med omtanke. Elixira er et dansk firma der producerer produkter til dig der vil passe på dig selv og miljøet på én gang. Vegansk dansk hudpleje.

Når man vælger at købe et produkt til sin hud, har man et valg. Man kan enten vælge et produkt, som involverer at dyr lider overlast (i værste tilfælde dræbt), eller et produkt der er godt for både huden, miljøet og andre dyr.

Fra bivoks til vegansk hudpleje

Da vi startede i 2014 brugte vi bivoks i vores produkter.  Vi fandt dog ud af hvor meget bierne lider og i værste tilfælde dør, for at vi kan producere et hudplejeprodukt. Det ville vi ikke være med til. Derfor begyndte vi at arbejde på en relancering af vores produkter.

Hair&Skin rensende serum er en vegansk og 100% naturlig serum der både fungerer som en ansigtsrens, kropsrens, blødgørende olie, anti- lus olie, anti- skæl olie m.m.

Hair&Skin rensende serum er en vegansk og 100% naturlig serum der både fungerer som en ansigtsrens, kropsrens, blødgørende olie, anti- lus olie, anti- skæl olie, tatoverings creme m.m.


Hair/Skin Serum er en 3 i 1 serum, designet til at erstatte de fleste hudprodukter, ved at rense, give næring og beskytte hud og hår.
Den lille flaske er perfekt til at have med i tasken, på arbejdspladsen, i flyveren eller med på stranden.

Det er meget nemmere at producere hudpleje ved brug af bivoks og animalsk fedt, da disse indeholder molekyler, der kan binde olie og vand, og herigennem stabilisere hudplejeprodukterne. En relancering krævede altså, at vi tænkte kreativt og begyndte at bruge fremstillingsmetoder fri for animalske produkter. For at producere vegansk hudpleje som tilgodeser både naturen, samt huden og kroppen, kræver det at man sætter sig ind i biokemiens verden. Det er derfor en klar fordel at indehaveren af Elixira er bioanalytiker og har arbejdet på klinisk biokemiske afdelinger på 2 hospitaler. Forståelsen af det biokemiske principper gjorde det betragteligt nemmere at skabe denne omdannelse af produkterne. Den bivoks der blev brugt i Elixira’s produkter blev erstattet med (vegansk) plantevoks og stabilisatorer udvundet af kokos.

Allerede et år efter lanceringen af Elixira’s første produkter, var den plantebaserede vej en realitet. Vi havde fundet ud af, at planteriget har mere end rigeligt af de gavnlige byggesten, som vores hud har brug for. Så i 2015 relancerede vi Elixira med fire nye hud- og muskelpleje produkter, hvor vi havde fjernet alle animalske ingredienser, så de blev 100% veganske.

Ny æra

I 2018 kom der et stort gennembrud hos Elixira på flere fronter:

1) Vi fik vores eget laboratorie- og produktionssted på Frederiksberg.
Fra vores base på C. F. Richs vej er vi nu i stand til at producere vegansk hudpleje under optimale forhold, samt forske i nye plantebaserede produkter, der ikke skader miljø og dyr, samt er gavnlige for vores hud.

2) Indehaveren af Elixira blev far. Da han fik det at vide i 2017, ændrede hele hans verden sig. Vigtigheden i at viderebringe en smuk planet til næste generation blev større. Han blev altså fast besluttet på at være en vigtig faktor i at ændre standarderne for hudplejeindustrien, til en industri der producerer vegansk hudpleje med øje for miljøvenlig og cruelty free produktion. Derudover blev han opmærksom på skadelig kemi i babyudstyr, hvorfor Elixira nu også sælger babyudstyr, der er fri for skadelig kemi.

Copenhagen Wonder ansigts og krops creme kan bruges både som regenererende creme, mod forbrændinger, solskader og som fugtgivende creme. Dufter himmelsk.

Denne skønt duftende og formidable creme bygger på ældgammel viden indenfor den indiske-,ayurvediske-, arabiske- og kinesiske naturmedicin, sammenkoblet med den moderne innovation.

Cremen er 100% naturlig og et vegansk produkt. Copenhagen Wonder er en regenererende creme som trænger hurtigt ind i kroppen. Den efterlader således ikke et fedtet lag på huden og dufter skønt på din hud. Brug den til tatoveringer, mod solforbrænding, ar eller som almindelig creme.

Din mening er vigtig for os

Udviklingen af ingredienserne i vores produkter har været præget af kundernes feedback. Eksempelvis har vi justeret Copenhagen Wonder fire gange på 2 år baseret på kundefeedback. Bare to måneder efter en af kunderne bad om, at cremen blev mere fed til den tørre vinterhud, relancerede vi en federe udgave af Copenhagen Wonder ansigts og krops creme. Dermed har kunderne hele tiden en indflydelse på hudpleje produkterne, deres indholdsstoffer og produkternes virke.

Den eneste grund til at vi ikke har produceret flere typer produkter er at Elixira er en lille virksomhed der uden investorer. Derfor kan vi ikke spille med musklerne rent økonomisk. Dette betyder at udviklingen må ske med små og stabile skridt.
På 4 år har vi udviklet 5 produkter, som sælges i 20 butikker. Ydermere 3 produkter til behandlere som 10 behandlere og massører benytter sig af i deres praksis.
Vi producerer produkter til den enkelte behandlers behov. Dette giver behandlerne direkte indflydelse på virke, duft og farve på de cremer og salver de bruger på deres arbejde.

Har du feedback eller spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.